Ünnepi ajándékkártyák három árkategóriában

Lepd meg szeretteidet hajszalonunk ajándékkártyájával! Tudjuk, hogy minden nő imádja a szépülést és feltöltődést, ezért háromféle árkategóriában kínáljuk szalonunk szolgáltatásait.

A 10.000 forintos kategóriába tartoznak az alapműveletek: hajszárítás, frissítő masszázs, alap hajvágás. A 20.000 forintos kategóriába tartozik a hajfestés szárítással, a 30.000 forintos kategóriába pedig az olyan különleges szolgáltatások, mint a francia balayage és ombre festés, a baby lights és beach waves melírfestés, valamint az újgenerációs dauer technikák.

(Hosszú és extra hosszú haj esetében – volumentől függően – az árak eltérőek lehetnek.) Az ajándékkártya felhasználása kiegészíthető a helyszínen készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel.

November 25-től e-mailben vagy weboldalunkon keresztül megrendelhetők az online ajándékkártyák. A megrendelést követően visszaigazoló e-mailt és számlát küldünk. Az összeg beérkezést követően 24 órán belül küldjük e-mailben a megrendelt, sorszámozott ajándékkártyát.

Az ajándékkártyák egyetlen alkalommal használhatók fel a megadott határidőig. Az ajándékkártyát kinyomtatva vagy e-mailen bemutatva kérjük a szalonban felmutatni.

A kártyákhoz kapcsolódó szolgáltatásról bővebben telefonon is adunk információkat.

Ajándékkártya rendelése    A megrendelést követően 24 órán belül küldjük a kiállított számlát, és az összeg beérkezését követően 24 órán belül az ajándékkártyát.
    Cégünk az adatok kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett, továbbiakban Felhasználó számára átlátható módon végzi a hatályos jogszabályok betartásával.