Török Csilla vagyok, stílustanácsadó mesterfodrász. Új, budai szalonomban a legmodernebb trendekkel, technológiákkal és eljárásokkal várlak Téged, aki szépülni szeretnél, aki kortól függetlenül hiszel a stílus erejében!

Fontos számomra az innováció, amit saját szalonomban is minden nap alkalmazok, ezért folyamatosan részt veszek nemzetközi tovább képzéseken, bemutatókon, versenyeken, hogy naprakészen tudjam az aktuális trendeket bemutatni Neked, kedves leendő vendégem, hogy a Te hajad, a Te frizurád egyedi legyen, olyan, ami neked a legjobban áll és nem jön szembe az utcán!

A szakmai megmérettetések és mesterkurzusok során szerzett tapasztalataimat napról napra hasznosítom vendégeim hajának alakításakor. A legfontosabb, hogy olyan frizurát alkossak, amely egyéniséget ad Neked, harmóniában van a személyiségeddel, s a mindennapokban is jól kezelhető, egészséges hajat biztosít számodra.

Több mint három évtizede dolgozom a szakmában, a L’Oréal képzési vezetőjeként számos tehetség elindításában vállaltam szerepet, egyengettem fodrász útjukat.

A hajápolás, a haj egészségének megtartása, valamint a károsodott haj regenerálása kiemelten fontos számomra, ezért szalonomban a prémium kategóriás L’Oréal Professionnel, REDKEN 5TH AVENUE NYC termékeivel dolgozom.

Célom, hogy minden vendégem egyéniségét tükrözze a hajviselete, trendi vagy elegáns legyen a megjelenése a hétköznapokban és mindezt a szalonom kényelmes, kiegyensúlyozott, harmonikus környezetében kapja meg.

Várlak szeretettel a szalonomba!