Bejelentkezés

Foglalhatsz időpontot telefonon és online bejelentkező rendszeren keresztül, mely a kényelmes 24 órán át foglalható lehetőséget hozza el számodra. Így a nap bármely időpontjában foglalhatsz akár hétvégén is.

Nálam az idő a Te időd, melyet maximálisan tiszteletben tartok, ez a pontos kezdést és a tervezett idő betartását jelenti. Így tervezhetővé válik a napod és nem kell izgulnod a napi beosztásod miatt.

Egyszerre egy vendéget fogadok! Ezzel is törekedve a kényelmedre és a biztonságra.

Bővebben a Covid –nál olvashatsz erről.

Szalonba lépve- kellemes, modern, trendi  környezetben fogadlak szeretettel. A vendégeim visszajelzései szerint, hozzám mindig jól esik belépni, mert mindig várnak. Itt minden rólad szól! Célom, hogy minél magabiztosabban, önbizalomtól sugárzóan lépjél ki a szalonomból! Miközben a hajadat alakítom, szívesen megismerlek Téged is! Érdekel ki vagy Te, mit szeretsz csinálni és ezután természetes, hogy az egyéni kívánságaidat figyelembe veszem pl: hová szeretsz ülni vagy  hogy szereted a kávét.

A megszépülésedet egyéni tanácsadással kezdjük:

1. Álmodjuk meg együtt a frizurád, a hajszínt, a formát! Nemcsak végső kialakításnál segítek, hanem a megálmodott hajadhoz tényleges javaslatokat kínálok, akár két-három változatban, mely a Te hajadból a legjobban kivitelezhető, és az egyéniségedhez is passzol. Figyelembe vesszük a fejformád, a hajad minőségét, az öltözködésed, a stílusod. A tanácskozás során egyeztetjük a vágyott frizurának az elkészítési idejét és az árat is. Hogy ne legyenek váratlan meglepetések.

2. Frizura elkészítése. Egyéni bánásmód, melyet a 25 éves szakmai tapasztalatom és az állandó képzések alapozzák meg, amelyen folyamatosan résztveszek. Ez biztosítja a „Hozzuk ki belőled a benned rejlő legtöbbet!” garanciát.

A legmagasabb minőségű anyagokkal dolgozom, melyről bővebben olvashatsz, az Anyagok mellyel dolgozom menüpontban.

A Szalonban töltött időt a szépülésedre és wellness kikapcsolódásra, melyhez a kávé – amely eredeti, olasz főzött kávé -, és a tea – szintén kiváló minőségű – hozzá tartozik, ahogy elengedhetetlen a keksz és a jó zene is. Ha fontos, sürgős munkád van, a festés ható-idejét a munkádra fordíthatod, melyhez wifi eléréssel segítelek. Bár ha tanácsolhatom, teljes kikapcsolódásra fordítanám az időt, így a szalonlátogatás után, nagyobb hatékonysággal tudod végezni a feladataidat is.

3. Otthon sem hagylak magadra! Tanácsokat adok számodra, hogyan és mivel kezeld otthon a hajad a következő találkozásig. Legmagasabb professzionális minőségű termékekkel dolgozom, melyek nem azonosak azzal, amit a boltban vásárolsz.

Várlak sok szeretettel, mert „A szépség magabiztosság, ami Neked jár!”

Jelentkezz be már most, online felületen (hairdesign.salonic.hu) vagy telefonon!